péntek, február 19, 2016

Tébolyultak

Írtam korábban, hogy a Téboly című rövid novella folytatást kapott. Ez a folytatás nem tudom mikor lesz kész pontosan, de már írás alatt van. Amit biztosra tudok vele kapcsolatban írni, az az, hogy hosszabb lesz, mint az első rész, mivel itt már szövevényesebb történetírás van folyamatban.
Sokkal hosszabbra nyúlik benne minden, mivel nem csupán egy egyszerű folytatásról van szó, hanem az első rész történéseinek magyarázatáról is. És mivel műfajilag vagyis kategóriailag a horror, thriller, pszicho-agyrém, így hoznia kell ezt a színvonalat is.
Jelenleg az okozza a problémát, hogy nem tudom még belőni a szempontkaraktereket, hogy ki mikor szerepeljen, mivel, mint írtam elébb, az első rész elmagyarázása is egyben, aminek köszönhetően nem az első rész időrendbeli folytatása, hanem időbeli visszaugrás is.
Az első résztől eltérően, itt a szempontkarakterek nem kaptak neveket, csak címkéket, hogy később derüljön ki, hogy ki-kicsoda.
Vagy aki nevet kapott is, se tudjuk róla, hogy miként kapcsolódik az első részhez. De idővel minden kiderül, erről gondoskodom.

Szeretném, hogy méltó folytatása legyen az első résznek. Mivel úgy gondolom, hogy életem egyik legjobb írása. Vagyis reménykedem benne, hogy a legjobb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése